Nadzienia o smakach owocowych

kv

Nadzienia o smakach
owocowych przetarte

Nadzienia owocowe to produkty otrzymane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

Nadzienie o smaku brzoskwiniowym

Właściwości

Nadzienia do stosowania na zimno i na gorąco, temperatura wypieku 200 - 220 stopni C w czasie 15 - 20 min., Po wypieku przypominają galaretki transparentne o kolorze i smaku świeżych owoców. Można je stosować do nadziewarek dyszowych.

Zastosowanie

Na zimno - jako masy owocowe do przekładania ciast i tortów, stanowią warstwę izolacyjną pod masy, kremy i bitą śmietanę, do nadziewania bułek, rogali, pączków - po wypieku, do przekładania ciastek drobnych, kruchych i półkruchych. Na gorąco - do wypieku ciastek kruchych, ciast drożdżowych, ciastek francuskich, do środka i na wierzch, do odpieku rantów, blatów itp.

  • Nadzienie o smaku brzoskwiniowym
  • Nadzienie o smaku kiwi
  • Nadzienie o smaku malinowym
  • Nadzienie o smaku malinowo
    – marcepanowym
  • Nadzienie o smaku morelowym
  • Nadzienie o smaku pomarańczowym
  • Nadzienie o smaku róży
  • Nadzienie o smaku truskawkowym
  • Nadzienie o smaku wiśniowym
  • Nadzienie o smaku czarnej porzeczki

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Nadzienia o smakach owocowych:
- brzoskwinia
- kiwi
- malina
- malina-marcepan
- morela
- pomarańcza
- róża
- truskawka
- wiśnia
- czarna porzeczka
13 kg 12 / 5 / 60 240 dni