Owoce kandyzowane w syropie

kv

Owoce kandyzowane
w syropie

Produkt otrzymany przez wysycenie syropem cukrowym owoców z dodatkiem kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

Czereśnie koktajlowe w syropie żółte

Właściwości

Długi okres przydatności do spożycia, możliwość zamrażania i zapiekania wewnątrz ciasta, bogata oferta kolorów i kształtów. Odcieknięty syrop stosuje się do ciast (zamiast cukru) nadając im barwę, smak i aromat.

Zastosowanie

Dodatek do ciast (keksy, babki, serniki, pierniki i inne), dekoracji tortów, ciastek, deserów, lodów.

  • Czereśnie koktajlowe w syropie żółte
  • Czereśnie koktajlowe w syropie czerwone
  • Czereśnie koktajlowe w syropie zielone
  • Wiśnia w syropie

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Czereśnie koktajlowe
w syropie żółte
870 g 4 / 96 / 7 / 672 720 dni
Czereśnie koktajlowe
w syropie czerwone
870 g 4 / 96 / 7 / 672 720 dni
Czereśnie koktajlowe
w syropie zielone
870 g 4 / 96 / 7 / 672 720 dni
Wiśnia w syropie 7 kg 20 / 4 / 80 360 dni