Dżemy o smakach owocowych
Dżemy o smkach
owocowych
Dżemy to produkty otrzymane przez gotowanie owoców przetartych z pektyną, cukrem, kwasem cytrynowym z dodatkiem substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.
Dżem czarna porzeczka
Właściwości
Półprodukty do stosowania na zimno, wyprodukowane z owoców przetartych.
Zastosowanie
Do przekładania tortów, rolad, ciast kruchych i półkruchych, do nadziewania galanterii ciastkarskiej po wypieku, do dekoracji tortów, ciast, ciastek, deserów, jako warstwa izolacyjna pod masy, kremy, bite śmietany.
- Dżem czarna porzeczka
- Dżem malinowy
- Dżem morelowy
- Dżem truskawkowy
- Dżem wiśniowy
Specyfikacja
Nazwa |
Rodzaj |
Masa |
Opakowanie |
Termin |
---|---|---|---|---|
Dżemy o smakach owocowych: - czarna porzeczka - malina - morela - truskawka - wiśnia |
6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni |