Jabłka prażone
Jabłka prażone
85% owoców
Produkt otrzymany przez prażenie jabłek z dodatkiem cukru, substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, składników konserwujących i aromatyzujących.
Jabłko prażone
Właściwości
Możliwość zapiekania wewnątrz i na zewnątrz, produkt nadający się do mrożenia, gotowy do użycia zastępuje jabłko świeże, suszone czy mrożone, niska kaloryczność ze względu na małą zawartość cukru.
Zastosowanie
Szarlotki - krucha, drożdżowa, francuska, rolady biszkoptowe, strudel, drożdżówki, dodatek do deserów, w gastronomii do naleśników, omletów, ryżu, makaronu, pierogów.
- Jabłko prażone
- Jabłka prażone z cynamonem
- Jabłka prażone z brzoskwinią
- Mus jabłkowy
Specyfikacja
Nazwa |
Rodzaj |
Masa |
Opakowanie |
Termin |
---|---|---|---|---|
Jabłka prażone | 11 kg | 12 / 5 / 60 | 180 dni | |
Jabłka prażone z cynamonem Jabłka prażone z brzoskwinią (pod indywidualne zamówienie) |
11 kg | 12 / 5 / 60 | 180 dni | |
Jabłka prażone Jabłka prażone z cynamonem Jabłka prażone z brzoskwinią (pod indywidualne zamówienie) |
4,25 kg | 24 / 6 / 144 | 720 dni | |
Mus jabłkowy (pod indywidualne zamówienie) |
10 kg | 12 / 5 / 60 | 180 dni |