Jabłka prażone

kv

Jabłka prażone
85% owoców

Produkt otrzymany przez prażenie jabłek z dodatkiem cukru, substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, składników konserwujących i aromatyzujących.

Jabłko prażone

Właściwości

Możliwość zapiekania wewnątrz i na zewnątrz, produkt nadający się do mrożenia, gotowy do użycia zastępuje jabłko świeże, suszone czy mrożone, niska kaloryczność ze względu na małą zawartość cukru.

Zastosowanie

Szarlotki - krucha, drożdżowa, francuska, rolady biszkoptowe, strudel, drożdżówki, dodatek do deserów, w gastronomii do naleśników, omletów, ryżu, makaronu, pierogów.

  • Jabłko prażone
  • Jabłka prażone z cynamonem
  • Jabłka prażone z brzoskwinią
  • Mus jabłkowy

Specyfikacja

Ico1

Nazwa
produktu

Ico2

Rodzaj
opakowania

Ico3

Masa
netto

Ico4

Opakowanie
zbiorcze

Ico5

Termin
przydatności

Jabłka prażone 11 kg 12 / 5 / 60 180 dni
Jabłka prażone z cynamonem
Jabłka prażone z brzoskwinią
(pod indywidualne zamówienie)
11 kg 12 / 5 / 60 180 dni
Jabłka prażone
Jabłka prażone z cynamonem
Jabłka prażone z brzoskwinią
(pod indywidualne zamówienie)
4,25 kg 24 / 6 / 144 720 dni
Mus jabłkowy
(pod indywidualne zamówienie)
10 kg 12 / 5 / 60 180 dni