Marmolady cukiernicze

Marmolady
cukiernicze
Marmolady cukiernicze to produkty o odpowiednio zżelowanej konsystencji otrzymywane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.










Marmolada o smaku róży
Właściwości
Najbardziej znany i podstawowy półprodukt w ciastkarstwie, piekarstwie i cukiernictwie, produkt termostabilny, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta, podczas wypieku nie zmieniają nadanego im kształtu.
Zastosowanie
Do wypieku ciast i ciastek kruchych, drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, grzebyków), pieczywa francuskiego do środka i na zewnątrz, do nadziewania po wypieku np. pączków.
- Marmolada o smaku róży
- Marmolada o smaku wieloowocowym
- Marmolada o smaku brzoskwiniowym
- Marmolada o smaku morelowym
- Marmolada o smaku czarnej jagody
- Marmolada o smaku truskawkowym
- Marmolada o smaku wiśniowym
- Marmolada do wypieku i nadziewania
o smaku wieloowocowym - Marmolada do wypieku i nadziewania
o smaku róży
Specyfikacja
![]() Nazwa |
![]() Rodzaj |
![]() Masa |
![]() Opakowanie |
![]() Termin |
---|---|---|---|---|
Marmolada cukiernicza o smaku wieloowocowym |
![]() |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni |
Marmolada cukiernicza o smaku wieloowocowym |
![]() |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 360 dni |
Marmolada cukiernicza o smaku róży |
![]() |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni |
Marmolada cukiernicza o smaku róży |
![]() |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 360 dni |
Marmolady cukiernicze o smaku: - brzoskwiniowym - morelowym - czarnej jagody - truskawkowym - wiśniowym |
![]() |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni |
Marmolada do wypieku i nadziewania o smaku wieloowocowym |
![]() |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 240 dni |
Marmolada do wypieku i nadziewania o smaku róży |
![]() |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 240 dni |
Marmolady Vortumnus – jakość od lat!
Firma Vortumnus to producent przetworów owocowych i warzywnych z niemal 50-letnią tradycją. Przez lata działalności zyskaliśmy uznanie na rynku, dzięki niezachwianemu dążeniu do doskonałości i pasji, którą wkładamy w każdy etap produkcji. Jako firma z wieloletnim doświadczeniem, kładziemy ogromny nacisk na jakość swoich produktów, dbając o to, aby były one nie tylko smaczne, ale i zdrowe, spełniając najwyższe standardy branżowe.
Nasze marmolady cukiernicze to idealne rozwiązanie dla cukierni, piekarni, sektora HoReCa oraz dystrybutorów, którzy poszukują produktów o wyjątkowej jakości i niezawodności. Wytwarzane z najlepszych gatunków owoców, w zgodzie z tradycyjnymi metodami, zapewniają niepowtarzalny smak i konsystencję, które doskonale komponują się w różnych wyrobach cukierniczych, takich jak ciasta, torty, babeczki czy nadzienia do ciasteczek zarówno w gastronomii jak i sektorze HoReCa.
Zaufaj sprawdzonemu partnerowi
Vortumnus stawia na innowacyjność, jednocześnie zachowując szacunek dla tradycji. Nasze marmolady cukiernicze charakteryzują się doskonałą teksturą, idealnym poziomem słodyczy oraz bogatym smakiem przetartych owoców. Dzięki temu doskonale sprawdzają się zarówno w wypiekach rzemieślniczych, jak i w produkcji na większą skalę, zaspokajając potrzeby wymagających odbiorców.
Współpraca z Vortumnus to gwarancja dostępu do produktów, które są nie tylko wysokiej jakości, ale również produkowane w sposób ekologiczny i zgodny z etycznymi standardami. Oferujemy elastyczne warunki współpracy, terminowość oraz konkurencyjne ceny, co czyni nas idealnym partnerem w biznesie. Dzięki naszemu doświadczeniu i wiedzy, nasi partnerzy zyskują nie tylko produkt, ale i wsparcie na każdym etapie współpracy.
Zaufaj Vortumnus – tradycji, jakości i pasji w produkcji marmolad cukierniczych.