Marmolady cukiernicze
Marmolady
cukiernicze
Marmolady cukiernicze to produkty o odpowiednio zżelowanej konsystencji otrzymywane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem cukru, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.
Marmolada o smaku róży
Właściwości
Najbardziej znany i podstawowy półprodukt w ciastkarstwie, piekarstwie i cukiernictwie, produkt termostabilny, może być stosowany do zapiekania na zewnątrz i wewnątrz ciasta, podczas wypieku nie zmieniają nadanego im kształtu.
Zastosowanie
Do wypieku ciast i ciastek kruchych, drobnego pieczywa drożdżowego (rogali, grzebyków), pieczywa francuskiego do środka i na zewnątrz, do nadziewania po wypieku np. pączków.
- Marmolada o smaku róży
- Marmolada o smaku wieloowocowym
- Marmolada o smaku brzoskwiniowym
- Marmolada o smaku morelowym
- Marmolada o smaku czarnej jagody
- Marmolada o smaku truskawkowym
- Marmolada o smaku wiśniowym
- Marmolada do wypieku i nadziewania
o smaku wieloowocowym - Marmolada do wypieku i nadziewania
o smaku róży
Specyfikacja
Nazwa |
Rodzaj |
Masa |
Opakowanie |
Termin |
---|---|---|---|---|
Marmolada cukiernicza o smaku wieloowocowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Marmolada cukiernicza o smaku wieloowocowym |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 360 dni | |
Marmolada cukiernicza o smaku róży |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Marmolada cukiernicza o smaku róży |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 360 dni | |
Marmolady cukiernicze o smaku: - brzoskwiniowym - morelowym - czarnej jagody - truskawkowym - wiśniowym |
13 kg | 12 / 5 / 60 | 360 dni | |
Marmolada do wypieku i nadziewania o smaku wieloowocowym |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 240 dni | |
Marmolada do wypieku i nadziewania o smaku róży |
25 kg | 8 / 4 / 32 | 240 dni |