Owoce kandyzowane w syropie

Owoce kandyzowane
w syropie
Produkt otrzymany przez wysycenie syropem cukrowym owoców z dodatkiem kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.





Czereśnie koktajlowe w syropie żółte
Właściwości
Długi okres przydatności do spożycia, możliwość zamrażania i zapiekania wewnątrz ciasta, bogata oferta kolorów i kształtów. Odcieknięty syrop stosuje się do ciast (zamiast cukru) nadając im barwę, smak i aromat.
Zastosowanie
Dodatek do ciast (keksy, babki, serniki, pierniki i inne), dekoracji tortów, ciastek, deserów, lodów.
- Czereśnie koktajlowe w syropie żółte
- Czereśnie koktajlowe w syropie czerwone
- Czereśnie koktajlowe w syropie zielone
- Wiśnia w syropie
Specyfikacja
![]() Nazwa |
![]() Rodzaj |
![]() Masa |
![]() Opakowanie |
![]() Termin |
---|---|---|---|---|
Czereśnie koktajlowe w syropie żółte |
![]() |
870 g | 4 / 96 / 7 / 672 | 720 dni |
Czereśnie koktajlowe w syropie czerwone |
![]() |
870 g | 4 / 96 / 7 / 672 | 720 dni |
Czereśnie koktajlowe w syropie zielone |
![]() |
870 g | 4 / 96 / 7 / 672 | 720 dni |
Wiśnia w syropie | ![]() |
7 kg | 20 / 4 / 80 | 360 dni |