Owoce w żelu
Owoce w żelu
50 / 60% owoców
Owoce w żelu to całe owoce lub kawałki owocowe zanurzone w transparentnym żelu z dodatkiem składników wzbogacających smak i aromat.
Ananas w żelu 60%
Właściwości
Właściwości: termostabilność produktu pozwala na zamrażanie i pieczenie bez zniszczenia tekstury, wypiek w temp 200 - 230 stopni C w czasie 15 - 20 min. Podczas zapiekania nie tracą połysku, duża zawartość owoców 50/60%, bogata oferta smaków.
Zastosowanie
Jako składnik ciast owocowych - kruchych, biszkoptowych, biszkoptowo - tłuszczowych, drożdżowych, francuskich. Stanowią doskonałe nadzienie do pieczywa drożdżowego, francuskiego. Dodatek do mas, kremów, bitej śmietany. Doskonałe do deserów: lodów, gofrów, naleśników, ryżu i innych.
- Ananas w żelu 60%
- Brzoskwinia w żelu 60%
- Czerwone owoce w żelu 60%
- Czarna porzeczka w żelu 60%
- Czarna jagoda w żelu 60%
- Czerwona porzeczka w żelu 60%
- Jeżyna w żelu 60%
- Malina w żelu 60%
- Truskawki w żelu 60%
- Wiśnia w żelu 40%
- Wiśnia w żelu 60%
- Owoce lasu 50%
Specyfikacja
Nazwa |
Rodzaj |
Masa |
Opakowanie |
Termin |
---|---|---|---|---|
Ananas w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni | |
Brzoskwinia w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni | |
Czerwone owoce w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni | |
Czarna porzeczka w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Czarna jagoda w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Czerwona porzeczka w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Jeżyna w żelu 60% | 3,2 kg | 34 / 5 / 170 | 720 dni | |
Malina w żelu 60% | 6 kg | 20 / 4 / 80 | 180 dni | |
Truskawki w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 180 dni | |
Wiśnia w żelu 40% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Wiśnia w żelu 60% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Owoce lasu 50% | 6 kg | 20 / 5 / 100 | 270 dni | |
Owoce w żelu (pod indywidualne zamówienie) |
3,2 kg | 34 / 5 / 170 | 720 dni | |
Owoce w żelu (pod indywidualne zamówienie) |
4,25 kg | 34 / 5 / 170 | 720 dni |